Специјално Посуђе

Биг Греен Егг Халф Моон Ливено гвожђе Двострана планцха решетка (КСКСЛ, КСЛ, Л)

Биг Греен Егг Халф Моон Ливено гвожђе Двострана планцха решетка (КСКСЛ, КСЛ, Л)

Специјално Посуђе

Двострана планцха решетка од великог зеленог јаја од ливеног гвожђа (одговара КСКСЛарге, КСЛарге и великим јајима)

Двострана планцха решетка од великог зеленог јаја од ливеног гвожђа (одговара КСКСЛарге, КСЛарге и великим јајима)

Специјално Посуђе

Велика зелена тава од јаја - ливено гвожђе - припремљено 10,5 '

Велика зелена тава од јаја - ливено гвожђе - припремљено 10,5 '